Voorwaarden

Corona-maatregel: seizoen 2021

Indien uw verblijf niet kan plaatsvinden omdat een door de overheid opgelegde Corona-maatregel het aanreizen onmogelijk maakt, proberen we met u een andere periode voor het verblijf te vinden. Is dat niet mogelijk, dan betalen we alle betaalde bedragen terug.

Voor elke andere reden van annuleren zijn de algemene voorwaarden van SARL Françonne van toepassing. Zie hieronder voor een link.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom maar alleen als u ze van tevoren even aanmeldt.

U kunt dit doen bij het veld Opmerkingen in het contact- en reserveringsformulier of door het ons per mail te laten weten. We rekenen dan een eindschoonmaak supplement van € 15,–.

Roken

Het is niet toegestaan in de gîtes te roken. Wel buiten.

Algemene voorwaarden

Indien u een gîte reserveert, verklaart u zich accoord met de algemene voorwaarden van de SARL Françonne. Deze kunt u via de link onderaan deze pagina downloaden. We adviseren u te allen tijde een annuleringsverzekering af te sluiten.

Hygiëne in verband met Covid-19

SARL Françonne, een professionele verhuurder, biedt 2 sterren geklassificeerde, officieel geregistreerde vakantiewoningen aan. Daarom zijn wij verplicht ons te houden aan de regels die door de overheid in verband met de hygiëne gesteld worden.