Wie zijn we ?

Wij zijn een gezin van 4: Marion en Maxence, de ouders en onze kinderen Inahi en Mïo. We hebben een hond, waarschijnlijk de aardigste ter wereld, genaamd Ily.

We namen het over als eigenaren van de gites in 2021 en namen het over van Juliette Borg, die ons geweldig heeft geholpen bij het maken van de overgang.

Marion is lerares op een basisschool. Sinds enkele jaren is ze toegewezen aan Nyons. Ze houdt van hardlopen, doet aan improvisatietheater in de Nyons-competitie en heeft altijd een glimlach. Als je tijdens schoolperiodes komt, zie je haar heel weinig omdat haar werk haar tijd in beslag neemt. Ze is niet erg op haar gemak met vreemde talen, maar kan Engels verstaan ​​in een rustig gesprek.

Maxence is acteur. Hij creëerde de voorstellingszaal “l’Electron Libre” in Nyons, evenals verschillende Escape Game-scenario’s ( “Agence E.SCAPE”). Hij speelt af en toe in de regio, maar reist regelmatig naar de vier uithoeken van Frankrijk. Door de lodges over te nemen, koos hij ervoor om zijn activiteit te richten op herfst en winter, zonder dat dit exclusief is. Maxence houdt van hardlopen, is gepassioneerd door veel onderwerpen en maakt altijd een grapje! A priori is hij het die je zal verwelkomen, vooral tijdens de schoolperiode. U kunt met Maxence chatten in het Engels of Spaans. Hij leert Nederlands, maar het is niet makkelijk als je 40 bent!

Inahi is geboren in 2007. Ze zit op het Lycée de Nyons. Mïo is geboren in 2009. Hij is verbonden aan het Collège de Nyons. Ze zijn een beetje gereserveerd, maar buitengewoon aardig en behulpzaam. Als je ze toevallig tegenkomt, zul je ze schattig vinden!

Illy is geboren in 2014. Ze is een kruising tussen Berner Sennenhond en Border Collie. Ze is relatief imposant, maar erg rustig en erg zachtaardig. Zelfs mensen die niet zo van dieren houden, zijn er dol op! Tot op de dag van vandaag vraagt ​​iedereen om afscheid te nemen van onze hond, dat wil zeggen!

We zijn een redelijk rustig gezin. We willen dat vakantiegangers in onze gites de best mogelijke tijd hebben. We zijn helemaal niet opdringerig: als je alleen en stil wilt zijn, hoef je niets te doen! Omgekeerd, als je advies nodig hebt of met ons wilt praten, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten: we zullen er met plezier zijn.

PS: Als je het universum van onze familie wilt betreden, kun je onze youtube-pagina bezoeken. Inderdaad, tijdens de eerste lockdown plaatsten we elke dag een grappig filmpje om de tijd te doden. We hadden de eer van televisie en sommige video’s zijn meer dan 20.000 keer bekeken op sociale media!