Covid-19 special

Onze maatregelen

28 april 2022

In deze tijden van ongerustheid en vraagtekens is transparante informatie van bedrijven voor hun klanten essentieel. Het is dan ook belangrijk om onze gasten die al hebben geboekt en zij die dat van plan zijn goed op de hoogte te brengen en houden. Waar kan dat beter dan “aan de bron”?

Vandaar dat we een pagina “Covid-19 Special” op onze site hebben.

Deze pagina wordt ververst zodra er ontwikkelingen zijn te melden over de actualiteit en de verwachtingen bij ons.

Opening

Onze vakantiehuizen zijn open. U kunt reserveren.

Sanitaire procedures

Het intensieve schoonmaakprotocol is conform de eisen die de Franse regelgeving stelt aan verhuurbedrijven als het onze. En natuurlijk passen we aan waar voor onze situatie nuttig en nodig.

De 1,5 meter-regel kunnen we opvolgen doordat de verhuuraccommodaties zich op voldoende afstand van elkaar bevinden.

Het zwembad biedt ruim voldoende plaats voor de sociale of fysieke “distancing”-regels. Als gezin of groep kunt u bij elkaar zitten en gemakkelijk afstand houden van andere families.

Veiligheid staat voor u en voor ons voorop bij al ons handelen. In 2020 en 2021 is alles geheel naar wens van onze gasten verlopen en is iedereen uitgerust, happy en gezond huiswaarts gegaan.

Wat als uw verblijf niet plaats kan vinden?

Als u nu reserveert en uw verblijf kan onverhoopt niet plaats vinden omdat de grenzen (weer) gesloten zouden worden, of ons dorp gaat in lockdown, dan betalen we u uw betaalde bedragen terug. Als u zelf ziek bent geworden en niet kunt komen, of om elke andere annuleringsreden, gelden onze annuleringsbepalingen in de Algemene Voorwaarden.

Vragen over deze maatregelen?

Bel, mail of whatsapp ons gerust. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Actuele situatie

Geen verplichte mondmaskers meer buiten of binnen (restaurants, musea, winkels, enz.) Dit is de overzichtelijke site met de eisen om naar Frankrijk te reizen: https://www.anwb.nl/vakantie/reiswijzer/coronamaterialen-frankrijk. De “pass vaccinal” is niet meer verplicht.

Medische zorg in Mirabel aux Baronnies

SOS-nummers voor medische diensten:

Huisarts (+33) 4 75 26 40 33

Apotheek 3915 (alleen in Frankrijk bellen mogelijk)

Tandarts (+33) 4 75 40 82 82

Dierenarts (+33) 4 75 82 17 60

Foto rechts: het medisch centrum in Mirabel. Daar werken huisartsen (één van hen is Nederlandse), een apotheek, fysiotherapeuten en andere medische of paramedische personen.

Pôle Médical Mirabel aux Baronnies