Covid-19 special

Onze maatregelen

1 juli 2020

In deze tijden van ongerustheid en vraagtekens is transparante informatie van bedrijven voor hun klanten essentieel. Het is dan ook belangrijk om onze gasten die al hebben geboekt en zij die dat van plan zijn goed op de hoogte te brengen en houden. Waar kan dat beter dan “aan de bron”?

Vandaar dat we een pagina “Covid-19 Special” op onze site hebben.

Deze pagina wordt ververst zodra er ontwikkelingen zijn te melden over de actualiteit en de verwachtingen bij ons.

Opening

Onze vakantiehuizen zijn open. De verhuur voor 2020 gaat het gehele jaar door. Als u wilt reserveren voor 2021 is dat ook mogelijk.

Sanitaire procedures

Het intensieve schoonmaakprotocol is conform de eisen die de Franse regelgeving stelt aan verhuurbedrijven als het onze. En natuurlijk passen we aan waar voor onze situatie nuttig en nodig.

De 1,5 meter samenleving kunnen we al opvolgen doordat de verhuuraccommodaties zich op voldoende afstand van elkaar bevinden.

Het zwembad biedt ruim voldoende plaats voor de sociale of fysieke “distance”-regels. Als gezin of groep kunt u bij elkaar zitten en gemakkelijk afstand houden van andere families.

Veiligheid staat voor u en voor ons voorop bij al ons handelen.

Wat als uw verblijf niet plaats kan vinden?

Als u nu reserveert en uw verblijf kan onverhoopt niet plaats vinden omdat de grenzen (weer) gesloten zouden worden, dan betalen we u uw betaalde bedragen terug. Als u zelf ziek bent geworden en niet kunt komen gelden onze annuleringsbepalingen in de Algemene Voorwaarden.

Vragen over deze maatregelen?

Bel, mail of whatsapp ons gerust. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Actuele situatie

– Frankrijk is normaal toegankelijk sinds 15 juni jl.

– de weekmarkten, winkels en restaurants in de streek zijn open. Alles is  weer mogelijk, met behoud van de “gestes barrières” die u in uw land ook kent. Hoogst zelden wordt hier een mondkapje verplicht gesteld. Voor het geval u er één nodig heeft stellen we die uiteraard ter beschikking.

– in een restaurant, bistrot of bar dienen bezoekers een mondkapje op te zetten als ze zich binnen bewegen. Er wordt 1 meter afstand aangehouden tussen de tafeltjes en stoelen.

Medische zorg in Mirabel aux Baronnies

SOS-nummers voor medische diensten:

Huisarts (+33) 4 75 26 40 33

Apotheek 3915 (alleen in Frankrijk bellen mogelijk)

Tandarts (+33) 4 75 40 82 82

Dierenarts (+33) 4 75 82 17 60

Foto rechts: het medisch centrum in Mirabel. Daar werken huisartsen (één van hen is Nederlandse), een apotheek, fysiotherapeuten en andere medische of paramedische personen.

Pôle Médical Mirabel aux Baronnies