Gîtes la Françonne - Mirabel aux Baronnies - Drôme Provençale
 

 

Home

Waar?

Foto's

Tarieven

Flexibele
aankomst

Beschikbaar?

Contact

Reserveren

Interieur

Zwembad

Omgeving

Aan tafel

Gastenboek

Voorwaarden

Links

Route

Mailing - nieuws

Op onze mailinglijst komen

Komt het er voor u dit seizoen niet van om bij ons te reserveren, maar wilt u graag automatisch aan het bestaan van deze fijne  vakantiemogelijkheid worden herinnerd?

Stuurt u ons dan een e-mail, dan plaatsen we uw adres op onze mailinglist. U kunt altijd weer afzeggen. Het mailadres: juliette.borg@gmail.com

 

FaceBook

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen over onze Gîtes la Françonne, de streek rond Mirabel aux Baronnies en andere wetenswaardigheden of mooie plaatjes bekijken die we plaatsen? Dan kunt u onze pagina op FaceBook volgen:

www.facebook.com/giteslafranconne

Blog

Na 24 jaar wonen en werken in deze prachtige streek van Frankrijk leek het tijd om allerhande dingen over de Provence met u te delen. Neem gerust een kijkje of abonneer u om de blogs te volgen. Ik streef naar wekelijkse publicatie van een nieuw artikel. Zie

https://franconne.com/blog/

 

 For something completely different...
Zoekt u een eigen huis in onze streek? Zo pakweg 30 minuten rijden rond Mirabel? Nabij Vaison, Buis, Nyons, Grignan? Ik kan u misschien helpen iets te vinden. Ik werk voor Leggett Immobilier, een in Frankrijk gevestigde makelaar die zich specialiseert in het begeleiden van de aankoop van een huis door buitenlanders. Neemt u ook hiervoor gerust contact met mij op.