Huis La Source - Mirabel aux Baronnies - Drôme Provençale

 

 

Home

Waar?

Foto's

Tarieven

Flexibele
aankomst

Beschikbaar?

Contact

Reserveren

Interieur

Zwembad

Omgeving

Aan tafel

Gastenboek

Voorwaarden

Links

Route

Mailing - nieuws

Gastenboek

"We verbleven een maand in La Source en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Kinderen en kleinkinderen kwamen langs en ook vrienden vervoegden ons gezelschap.
Het huis leent zich daar uitstekend voor. Eten met zicht op de Mont Ventoux is een echte meerwaarde. Fietsen, wandelen, marktjes bezoeken... Het kan allemaal.
Met het zwembad als ultieme verfrissing bij mooi weer. Het is hier leven als God in Frankrijk. Een echte aanrader. Met een sympathieke gastvrouw die steeds klaar staat om je vragen te beantwoorden indien nodig".

Trees en Jef, België


 


"We hadden het huis geboekt voor 3 weken, omdat het zo goed beviel zijn het er uiteindelijk 5 geworden. Het is een fijn huis om met meerdere mensen te verblijven of vrienden te kunnen ontvangen.
Het uitzicht vanaf het overdekte terras, met volop privacy, is meer dan schitterend! Het zwembad is fijn om af te koelen, of met een boek op een bedje onder de bomen, in de schaduw te ontspannen. Het mooie dorpje Mirabelle ligt op loopafstand en voorziet in alle behoeftes.
Dank voor de gastvrijheid Juliette en graag tot de volgende keer". 

Hans en Gerrie, Nederland

 

"Echt nog mooier dan op de foto en wat me vooral opviel was dat alles heel proper was alles is aanwezig en een praktische handleiding. Vraag je iets dan wordt dat meteen geregeld, een prachtig uitzicht en wandelen vanuit het verblijf, je kunt je auto gerust in de garage laten alles is vlakbij en wil je toch rondrijden oogverblinde mooie streek. niet echt ver van de snelweg en een prima ontvangst. We waren echt tevreden".

Caroline en Ives, België